13 °C Antwerpen, BE
woensdag 5 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
woensdag 5 juni 2024

“Prins Laurent werkt aan mirakelmiddel”

“Prins Laurent werkt aan mirakelmiddel”

Foto: Photo News

Prins Laurent verdiept zich al enkele jaren in de klimaatproblematiek en nu lijkt de jongere broer van koning Filip een doorbraak te hebben geforceerd. Zorgt prins Laurent voor een mirakelmiddel?

“Ik heb een systeem uitgevonden voor hernieuwbare technologieën en energie-efficiëntie. Daardoor kunnen bedrijven honderden miljoenen euro’s besparen en kan de vervuiling met 80 tot zelfs 100 procent worden verminderd. Ik ben dus een pionier”, verduidelijkt prins Laurent in gesprek met Wim Dehandschutter voor Story. Eén ding is duidelijk…

Prins Laurent zou zich liever bezighouden met zijn passies dan met zijn verplichtingen als lid van het koningshuis. Eén iets wil Laurent duidelijk maken…

“Ik wil minder bezig zijn met publieke activiteiten. Ik zou me liever inzetten voor propere energie. Tegen 2030 moet de uitstoot van broeikasgassen met ruim de helft worden verminderd. En ik heb de technologie om dat mee te realiseren”, klinkt het niet zonder trots bij prins Laurent in Story.

“Toenmalig premier Verhofstadt heeft voor mij destijds een aanbevelingsbrief in naam van de regering opgesteld om mij te steunen en mijn werk voor groene energie te erkennen. Vandaag is mijn systeem op hoog niveau gecertificeerd door de Europese Commissie”, aldus prins Laurent in Story.

Royalty 24/7