1 °C Antwerpen, BE
maandag 15 januari 2024
1 °C Antwerpen, BE
maandag 15 januari 2024

Opvallende foto van Elisabeth zorgt voor ophef: “zomers tafereel”

Opvallende foto van Elisabeth zorgt voor ophef: “zomers tafereel”

PhotoNews

De traditionele kerstkaart van ons koninklijk gezin zorgde voor beroering. Eén element gaf de kaart een opvallende sfeer…

Koning Filip en koningin Mathilde kozen niet voor een winters sfeertje voor de gezinsfoto op hun kerstkaart. Integendeel. De foto werd al aan het einde van de zomer genomen. Vanwaar die opmerkelijke keuze?

De agendaplanning van onze royals is niet vanzelfsprekend. Voor de foto op de kerstkaart moet het hele gezin aanwezig zijn in Laken en werd er dus noodgedwongen gekozen voor een straaltje zon op de snoet van prinses Elisabeth.

Ook Het Laatste Nieuws vermoedt dat de foto op het bordes van het kasteel van Laken aan het einde van de zomer genomen werd omwille van praktische agendaproblemen later op het jaar…

Aan het einde van de zomermaanden waren alle kinderen nog thuis, maar kort nadien vertrok prinses Elisabeth naar Oxford voor haar studies en vervoegde prins Gabriël het internaat van de Koninklijke Militaire School. 

De traditionele kerstkaart van ons koninklijk gezin toont dan ook een zomers tafereel in plaats van een winters sfeertje. Maar de gezelligheid druipt er niettemin vanaf.

Royalty 24/7