10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 11 juni 2024
10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 11 juni 2024

Prins Laurent: “wilt u horen dat ik alles beu ben?”

Prins Laurent: “wilt u horen dat ik alles beu ben?”

Foto: Photo News

Prins Laurent droomt van een nieuw leven. Eentje waarin hij zelf de teugels in handen heeft en niet afhankelijk is van wat hij wel/niet mag doen als prins. Maar wil hij dan zijn dotatie en titel afstaan?

“Ik weet zeer goed dat u graag van mij zou horen dat ik alles totaal beu ben”, zucht prins Laurent in gesprek met royaltyjournalist Wim Dehandschutter voor Story. “Maar dat ga ik niet zeggen.” Eén ding is duidelijk…

“Het zou ook onverstandig zijn om te kiezen voor een ander leven omdat je je huidige leven beu bent”, benadrukt de jongere broer van koning Filip. Al wil prins Laurent wel één iets toegeven…

“Wat wel klopt, is dat ik ervan overtuigd ben dat ik me beter zal kunnen ontplooien in dat nieuwe leven dan in het leven dat ik nu meemaak”, verduidelijkt prins Laurent in Story.

“Ik zou graag… mijn huidige positie veranderen. Ik wil minder bezig zijn met publieke activiteiten”, verduidelijkt prins Laurent in het gesprek met Wim Dehandschutter. “Ik zou me liever inzetten voor propere energie.”

“Tegen 2030 moet de uitstoot van broeikasgassen met ruim de helft worden verminderd. En ik heb de technologie om dat mee te realiseren”, klinkt het enthousiast bij prins Laurent die in Turkije een kenniscentrum zou willen opstarten.

Royalty 24/7