3 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 januari 2024
3 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 januari 2024

“Elisabeth leert zware wapens gebruiken”

“Elisabeth leert zware wapens gebruiken”

Foto: PhotoNews

Er zijn enkele opvallende foto’s opgedoken van prinses Elisabeth. Onze kroonprinses lijkt met zware wapens te leren werken. Wat is er aan de hand?

Elisabeth studeert nog steeds History and Politics aan het Lincoln College, maar tijdens de zomermaanden volgt ze ook het Defensie-zomerkamp aan de Koninklijke Militaire School. En die opleiding is niet min…

“Dit kamp richtte zich op de opleiding van pelotonscommandant en het leren leiden van een peloton van ongeveer dertig mensen. Theoretische lessen, tactische oefeningen en gevechtsprocédés plaatsten hen voor het eerst in de rol van officier”, lezen we op de sociale media van het Koninklijk Paleis. En Elisabeth leert enkele bijzondere tactieken…

“Tijdens dit kamp leerden ze ook complexere wapens te gebruiken zoals granaten en antitankwapens”, voegt het Paleis eraan toe op hun officiële communicatie waaraan indrukwekkende foto’s van Elisabeth in militair uniform worden toegevoegd.

Het zomerkamp van de KMS vormt voor onze kroonprinses en haar promotiegenoten het afsluitende gedeelte van hun bachelor tot officier.

Royalty 24/7