-2 °C Antwerpen, BE
maandag 8 januari 2024
-2 °C Antwerpen, BE
maandag 8 januari 2024

“Elisabeth is heel wat assertiever geworden”

“Elisabeth is heel wat assertiever geworden”

PhotoNews

Kroonprinses Elisabeth werd in de Frans pers uitgeroepen als tweede ‘meest begeerde vrouwelijke royal’. Elisabeth wordt als volgt omschreven in ‘Point de Vue’.

“Elisabeth heeft duidelijk haar intrede gemaakt langs de grote poort”, klinkt het bij Point de Vue-journalist Thomas Pernette in Het Laatste Nieuws. De journalist die de lijst opstelde raakte vooral onder de indruk van Elisabeths charisma.

“Ze leek me bovendien toen al te beseffen wat haar rol en haar verantwoordelijkheid inhield”, voegt Pernette eraan toe. En Pernette zag ook hoe Elisabeth de afgelopen jaren helemaal openbloeide. Hij omschrijft het als volgt…

“De voorbije jaren is ze alleen maar assertiever geworden met meer officiële verplichtingen. Ze is duidelijk een aanwinst voor de koninklijke familie”, klinkt het vol lof vanuit Franse hoek in Het Laatste Nieuws. Elisabeth combineert ook twee opvallende aspecten tot één mooi geheel…

“Ze is erfgenaam van een instelling en staat voor traditie. Tegelijk is ze zo modern, zo eigentijds en zo naturel. En dus een geschikte huwelijkskandidate in adellijke kringen”, vertelt de royaltyjournalist in Het Laatste Nieuws waarom Elisabeth na de Nederlandse kroonprinses Amalia tot tweede beste huwelijkskandidate met blauw bloed werd gekozen in het Franse Point de Vue.

Royalty 24/7