5 °C Antwerpen, BE
zaterdag 12 oktober 2024
5 °C Antwerpen, BE
zaterdag 12 oktober 2024

“Studiegenoot nam foto’s van prinses Elisabeth”

“Studiegenoot nam foto’s van prinses Elisabeth”

Foto: PhotoNews

Het paleis deelde enkele foto’s van prinses Elisabeth toen zij begon met haar studies aan de universiteit van Harvard. Nu blijkt dat die foto’s gemaakt werden door een studiegenoot. Wie is die jongen?

Max Bueno is de fotograaf van dienst en is net gestart aan dezelfde studierichting als onze kroonprinses aan Harvard. En dat is best wel verrassend te noemen…

Zo werkt het koninklijk paleis normaal samen met enkele ervaren Belgische fotografen die ze ook vragen voor foto’s in het buitenland, maar deze keer deed koning Filip dus beroep op deze onbekende jongeman. Wie is hij?

Max Bueno blijkt een Amerikaanse twintiger te zijn van Filipijnse afkomst die tevens een studiegenoot is van prinses Elisabeth. Al is er nog een andere link…

Bueno volgde ook een opleiding bij de Amerikaanse marine en natuurlijk weten we dat ook prinses Elisabeth een militaire opleiding volgden aan de Koninklijke Militaire School. Bueno heeft ook een fotografiebedrijfje en zal vermoedelijk op die manier op de radar van het paleis zijn verschenen, lezen we in Het Laatste Nieuws.

Royalty 24/7