14 °C Antwerpen, BE
woensdag 25 september 2024
14 °C Antwerpen, BE
woensdag 25 september 2024

“Prinses Elisabeth gespot met mysterieuze man”

“Prinses Elisabeth gespot met mysterieuze man”

Foto: Koninklijk Paleis / Bas Bogaerts

Prinses Elisabeth werd tijdens een adellijk huwelijk gespot met een mysterieuze jongeman. Wie is die man? Is hij misschien de nieuwe vriend van onze kroonprinses?

Elisabeth woonde het huwelijk bij van Henry de Spoelberch, telg van AB InBev, en gravin Caroline de Lannoy. Niet alleen was onze kroonprinses onze hoogste gast op het huwelijk, maar ook haar gezelschap trok ieders aandacht…

Wie was immers de jongeman met wie ze arm in arm de kerk verliet? Al snel gonsde het van de geruchten…

“Kroonprinses Elisabeth maakte deel uit van de cortège van het bruidspaar. Bij het verlaten van de kerk van Anvaing werd ze gefotografeerd arm in arm met een jongeman”, lezen we in Het Laatste Nieuws. Wie was die mysterieuze jongeman?

“Jelka Van Duyse, onze experte koninklijke mode, wist te achterhalen dat het gaat om Rodolphe d’Yve de Bavay”, voegt royaltyjournalist Wim Dehandschutter eraan toe in Het Laatste Nieuws. Maar is de 26-jarige consultant van techgigant Amazon ook de nieuwe vriend van onze kroonprinses?

“Volgens onze informatie is het toeval dat Elisabeth en Rodolphe samen de kerk verlieten. De ceremoniemeester had dat zo voorgesteld. De twee zijn géén koppel”, lezen we in Het Laatste Nieuws.

Royalty 24/7