19 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 augustus 2024
19 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 augustus 2024

“Prinses Elisabeth heeft enorm veel kwaliteiten”

“Prinses Elisabeth heeft enorm veel kwaliteiten”

Foto: Bas Bogaerts

Met prinses Elisabeth lijkt ons koningshuis een goudhaantje in de rangen te hebben. Niet alleen wordt onze kroonprinses gelauwerd in de internationale pers, ook bij de eigen bevolking is de oudste dochter van koning Filip en koningin Mathilde geliefd. De prinses heeft dan ook heel wat troeven…

De Grote Peiling van Het Laatste Nieuws, VTM NIEUWS en RTL ging op zoek naar enkele troeven van onze kroonprinses en dan vallen de hoge cijfers op die prinses Elisabeth krijgt bij enkele cruciale eigenschappen voor een lid van de koninklijke familie. Wat zijn haar grootste troeven?

Maar liefst 68 procent van de respondenten vindt prinses Elisabeth ‘menselijk’ en ook voor haar ‘naturel’ en ‘professionalisme’ krijgt onze kroonprinses het hoge cijfer van 65 procent. Maar dat is niet het enige.

Zo lezen we in Het Laatste Nieuws dat prinses Elisabeth ook geprezen wordt voor haar meelevendheid en betrokkenheid. Heeft ze dan geen werkpuntjes?

Koning Filip wordt wel eens verweten afstandelijk en onwennig over te komen, maar dat zijn eigenschappen waar zijn oudste dochter helemaal geen last van lijkt te hebben, volgens de respondenten van ‘De Grote Peiling’ die Het Laatste Nieuws publiceerde over ons koningshuis.

Royalty 24/7