21 °C Antwerpen, BE
vrijdag 9 augustus 2024
21 °C Antwerpen, BE
vrijdag 9 augustus 2024

Foute perceptie over Elisabeth: “ze doet niet veel”

Foute perceptie over Elisabeth: “ze doet niet veel”

PhotoNews

Opvallend nieuws over prinses Elisabeth in ‘De Grote Peiling’ over ons koningshuis. Er blijkt een volledig foute perceptie te bestaan over onze kroonprinses. Wat is er aan de hand?

Prinses Elisabeth is het populairste lid van onze monarchie en de 1000 mensen die Het Laatste Nieuws, VTM NIEUWS en RTL ondervroegen, vinden het vooral positief dat Elisabeth veel zichtbaarder is geworden in het openbare leven. Maar klopt dat beeld wel?

“Nochtans heeft ze juist minder publieke activiteiten gedaan dan vorig jaar, toen ze onder meer haar eerste grote werkreis naar Egypte maakte”, benadrukt royaltyjournalist Wim Dehandschutter in Het Laatste Nieuws. De focus van onze kroonprinses lag elders…

Prinses Elisabeth bezocht in de afgelopen referentieperiode enkel het Kinderziekenhuis Prinses Elisabeth in Gent en ontving samen met haar vader, koning Filip, de Amerikaanse oud-president Barack Obama thuis in Laken. Maar voor de rest had Elisabeth een andere prioriteit…

“Voor de rest concentreerde ze zich op haar studies geschiedenis en politiek in Oxford”, verduidelijkt Wim Dehandschutter in Het Laatste Nieuws. Waarmee de perceptie dat Elisabeth dit jaar meer in het openbaar trad dus eigenlijk fout is. 

Royalty 24/7